Ons aanbod

Op deze pagina vindt u alle trainingen en vormen van begeleiding die Q-Sports Swimcoaching aanbiedt. 

Voor online trainingsschema's die u zelf kunt uitvoeren, klik daarvoor op de knop 'webshop".
Indien u vragen heeft, kunt u via de contactknop contact opnemen met de hoofdtrainer van Q-Sports Swimcoaching

Persoonlijke begeleiding

Binnen Q-Sports Swimcoaching bieden we verschillende vormen van persoonlijke begeleiding aan. Hieronder ziet u welke vormen van persoonlijke begeleiding Q-Sports Swimcoaching u kan bieden.

Personal training

Werk individueel of in kleine groepjes van maximaal 3 personen onder begeleiding van een gediplomeerde trainer aan de techniek van een zwemslag naar keuze. Het aantal trainingsmogelijkheden voor personal training kan variëren van 1 training tot een heel jaar. Wij sluiten onze begeleiding aan op uw wens. 

Het is mogelijk om wekelijks 1 training te volgen, maar bijvoorbeeld is het ook een mogelijkheid om 1x per 2 weken een training te volgen. 
Tijdens de training werken we met de nieuwste technologieën en de nieuwste inzichten met betrekking tot trainingsleer en zwemtechniek.

Personal coaching

We maken samen een plan richting uw doel en tijdens dit proces krijgt u (online) begeleiding van een professionele trainer. 

U ontvangt wekelijks gepersonaliseerde trainingsschema's die u in uw eigen training kunt uitvoeren. Daarnaast heeft u wekelijks of maandelijks, afhankelijk van uw wens, onder begeleiding van uw eigen coach privé techniek- of conditietraining. 

"Be a PRO" trainingsdag

Train een gehele dag als professionele zwemmer met twee zwemsessies, een techniekanalyse, techniekworkshop en een sportlunch. Allemaal onder begeleiding van een professionele en gediplomeerde trainer.

Revalidatie training

Fysio en fitnessondernemingen kunnen leden adviseren om bij Q-Sports Swimcoaching te trainen om met behulp van het water conditioneel beter te worden met een verlaagde kans op blessures of juist als alternatieve trainingsvorm na een blessure.

Cursussen en clinics

Naast persoonlijke- en groepstrainingen organiseert Q-Sports Swimcoaching ook cursussen en clinics. Hieronder vindt u een overzicht van ons cursus- en clinics aanbod.

Borstcrawlcursus

Volg 12 weken lang, 1 keer per week een cursus gericht op een slag en verbeter met de trainers van Q-Sport Swimcoaching uw zwemtechniek.
Tijdens de cursus staat persoonlijke aandacht centraal. Daarom dat Q-Sports Swimcoaching met groepen van maximaal 10 deelnemers werkt.

Openwater cursus

In juni organiseert Q-Sports Swimcoaching een 4 weekse cursus openwater zwemmen. Deze cursus is ideaal voor zwemmers/ triatleten die hun skills willen verbeteren als voorbereiding op wedstrijden.

Clinics

Bent u als bedrijf opzoek naar een uitdagende teambuildingsactiviteit in het zwembad of u bent als vereniging opzoek naar een clinic die uw zwemmers inspireert, dan bent u bij Q-Sports Swimcoaching aan het juiste adres.

In overleg met de hoofdtrainer bepaalt u de doelstelling van de clinic. De trainers gaan dan met deze doelstelling aan de slag, verzorgen de clinic en realiseren zo uw doel.

Natte gymlessen

De KNZB vindt het belangrijk dat kinderen na het behalen van hun zwemdiploma’s blijven zwemmen om zo hun zwemvaardigheid te behouden; het is immers een vaardigheid die verleerd kan worden bij onvoldoende herhaling. Uiteraard delen wij binnen Q-Sports Swimcoaching deze visie. 
Om deze reden willen wij als Q-Sports Swimcoaching een belangrijke rol spelen met het uitvoeren van deze visie en de scholen helpen met het aanbieden van natte gymlessen. Naast dat de kinderen hun zwemvaardigheid behouden, komen ze ook in aanraking met de zwemsport en helpen wij op deze manier ook de zwemverenigingen. Tevens lost dit voor scholen het probleem van een mogelijk tekort aan accommodaties en gediplomeerde leerkrachten op.
Kortom een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

Groepstrainingen

Binnen Q-Sports Swimcoaching bieden we verschillende vormen van groepstrainingen aan. Hieronder ziet u welke vormen van groepstrainingen Q-Sports Swimcoaching u kan bieden.

Borstcrawl workouts

In groepen van maximaal 24 zwemmers, wordt er 1 of 2 keer per week, overdag een training aangeboden waarbij een professionele trainer de training verzorgt. Pas toe wat je tijdens de borstcrawl cursus geleerd heb

De trainingen volgen een periodisering richting een bepaald doel, zoals een triathlon of openwater wedstrijd

Tijdens deze training is het mogelijk om lekker borstcrawl en door te kunnen zwemmen. Banen worden ingedeeld op niveau. Tijdens de training staat er een uitdagend schema op het programma

Deelnemers kunnen kiezen uit een halfjaar of een jaar lidmaatschap of een 10 rittenkaart.

Swim of the week

We maken samen een plan richting uw doel en tijdens dit proces krijgt u (online) begeleiding van een professionele trainer. 

U ontvangt wekelijks gepersonaliseerde trainingsschema's die u in uw eigen training kunt uitvoeren. Daarnaast heeft u wekelijks of maandelijks, afhankelijk van uw wens, onder begeleiding van uw eigen coach privé techniek- of conditietraining. 

Bedrijfszwemmen

Werknemers van bedrijven kunnen 1 of 2 keer per week, onder begeleiding van een professionele

trainer, trainen en werken aan techniek, conditie en fitheid

Talent Camps

Train in de vakanties door onder de begeleiding van een professionele en gediplomeerde trainer.

Train 1 of 2 keer per dag (1x ’s ochtends en 1x ‘s avonds) voor 3 dagen per week. Daar waar jouw vereniging stopt, kan jij in de vakantie doortrainen en een betere zwemmer worden.